Join Os

Bliv medlem af en Bounce-gruppe

Elsker du at danse, og brænder du for at bruge dit talent for Gud? – så er Bounce måske noget for dig!

Vi vil rigtig gerne have nye dansere i vores grupper, og du er velkommen til at komme forbi og prøve at danse med os. Det er en fordel at have danseerfaring i forvejen, da undervisningen i grupperne foregår på øvet niveau, men det er ikke et krav.

Ønsker du at komme til en prøvetime i en af de lokale Bounce-grupper, så kontakt Bounce koordinator, Ephraim Noer, på: +45 61273261 eller ephraim@bounce.dk.

I Bounce tilbyder vi 3 gratis prøvetimer. Herefter skal du melde dig ind i foreningen YFC Bounce, hvis du ønsker at fortsætte. Det koster 150 kr. om året.

Start en ny Bounce-gruppe

Drømmer du om at starte en kristen dansegruppe i din by? – så er Bounce-netværket måske noget for dig!

Din dansegruppe kan blive en del af foreningen YFC Bounce og herigennem trække på den store erfaring og de ressourcer, som vi har opbygget gennem årene.

I Bounce drømmer vi om at se mange flere dansegrupper starte op rundt omkring i landet, og vi vil derfor gerne hjælpe dig godt i gang. Vi kan tilbyde sparring med erfarne dansegruppeledere, videomateriale med færdiglavede koreografier, som du kan undervise din gruppe i, træningsweekender med ny inspiration, økonomisk støtte og meget mere.

Kontakt os for at høre nærmere.